אשמח לתשובה...כנסו בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, יצא לי כבר מספר פעמים לעקוב אחר הביוץ עם בדיקות ביוץ (כל מיניי חברות שונות). השאלה היא האם שיוצא לכן שני פסים זהים בבדיקת ביוץ הם תמיד זהים? שמתי לב בחודשיים האחרונים שהפס לכאורה אותו צבע אבל בעיקר המסגרת כהה יותר מהפנים. האם זה עדיין נחשב לביוץ חיובי או שזה אומר שהביוץ שלי חלש ואולי זו הבעיה????היו פעמים בחברות שונות שהפסים היו ממש זהים לכן זה נראה לי מוזר שזה לא מלא בצבע גם מבפנים. מבחינת הימים זה מתאים לביוץ וגם מבחינת ההפרשות.....
    מנסה לצרף תמונה אבל לא מצליחה??
3 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מומחית גדולה...
    אני כבר שנה ועשרה חודשים מנסה..יצא לי פעמיים רק לראות שני פסים..
    ואחד היה ממש מעט כהה מהפס החזק,
    לפי דעתי היה לך ביוץ
  • תודה דניאלית על התשובה המהירה,
    אני גם חושבת שזה הביוץ, פשוט מעניין אותי אם לרוב הבנות הפס יוצא ממש מלא או כמו אצלי......חבל שיותר בנות לא נכנסות להגיב כי זה יכול ממש לעזור להבין....
  • אני משתמשת במקלונים האלו.
    הם די מדוייקים כי אני משתמשת בהם מול בדיקות דם וזה תמיד חופף.
    אם הפס השמאלי הוא כהה יותר,גם המסגרת זה אומר שהביוץ יהיה ב24 שעות הקרובות.
    תתחילי לבדוק מהיום ה12 עד שתמצאי (את תשימי לב שיש שינוי בצבע הכהה).
    בכל מקרה מציעה לך ללכת על בדיקות דם כשלב ראשון, הן יותר מדוייקות.
    בהצלחה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה