ניסיון כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מנסים כבר 9 חודשים להיקלט להריון ואני פשוט לא נקלטת אני לא יודעת למה ומה עושים במצב כזה
3 תגובות
עמוד 1
  • השאלה היא האם את יודעת בוודאות שאת מבייצת ? את עושה מעקב זקיקים אצל רופא או השתמשת בערכת ביוץ ? אולי את מבייצת אחרי 14 ימים ? גם קשה לדעת למה כי אני אחרי שנה ו 4 חודשים ועוד לא נקלטתי . את יכולה לפנות לגינקולוג ובטח תקבלי לתשובה יותר יעילה
  • היי שרה, אני מבינה את התסכול המתגבר..כמובן שצריך לעשות בירור מעמיק אם עוד לא עשיתם..בכל מקרה ממליצה לך בחום להיעזר ברפואה משלימה- משלימה פתרונות לבעיות פוריות בלתי מוסברות..אני טופלתי אצל מולי קליניק מומחית לפוריות ברפואה הסינית. וחשוב לציין שהיא למדה בסין. לאחר 3 חודשים של טיפולים בדיקור סיני נכנסתי להריון!! אני ממליצה עליה בחום..אחת הגולשות באתר הלכה אליה בעקבות המלצתי וגם היא עכשיו בהריון! אמן לכולן..שיהיה בהצלחה!!..
  • זה לאו דוקא תלוי בך..... בדרך כלל אחרי שנה מתחילים סדרת בדיקות, לאשה פרופיל הורמונלי וכו ולבן הזוג בדיקת זרע. שיהיה בהצלחה ושתקלטי במהרה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה