מעבר מאיקקלומין לזריקות+ צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן..
    זה חודש חמישי עם איקקלומין ולצערי לא נקלטת. הרופא הפנה אותי לצילום רחם שנוודא שאין חסימות בחצוצרות ואחר כך נתחיל עם זריקות שאני עושה באופן עצמי בבית. אני מאוד מפחדת מהתהליך הזה אולי מישהי מהבנות עברה את זה ויכולה להרגיע אותי ?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי.
    אני לא עברתי צילום רחם, הדעות בפורום חלוקות לגביי מידת הכאב. ישנן כאלה שמאוד לא נעים להן וכאלה שלא נורא. אני עצמי צריכה לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית ביום רביעי. אם תרצי אוכל לספר אחרי הבדיקה על התחושה.
    בקשר לזריקות זה ממש לא נורא, המחטים דקיקות וזה פחות מורגש מבדיקת דם. הזריקות גם יותר יעילות מהאיקוקלומין ולא עושות את התופעות לוואי שלו כמו דילול רירית הרחם.
    מה שלא נעים זה המעקב זקיקים שמלווה לתהליך. (בדיקת דם ואולטרסאונד כל יומיים שלושה, סתם טרטור ועצבים).
    מקווה שעזרתי, בהצלחה
  • היי, אני עברתי הכל - צילום רחם, היסטרוסקופיה, פיפל, זריקות, הזרעות, וIVF של מה שאת רק רוצה ( בסופו של דבר השתלם מאוד )
    צילום רחם זו פעולה מאוד קצרה . מחדירים יוד לרחם ומצלמים. אם אין לך חסימות זה לא כואב בכלל. אם יש זה כן יכאב אבל הכאב הוא מאוד קצר והפעולה יכולה לעזור לפתוח את החסימות.
    קחי שעה לפני 2 כדורים שאת לוקחת לכאבי מחזור
    הזריקות שתעשי ברובן לא כואבות בכלל. את מקבלת הנחיות מתי ומה להזריק ומתי לעשות מעקבים
    בהצלחה !!
  • הי,

    גם אני עשיתי צילום רחם..לא הייתה לי שום חסימה תודה לאל ובאמת לא כאב..
    זה לא נעים אבל נסבל, יש לחץ בבטן תחתונה בכל זאת זו בדיקה פולשנית עם החדרת חומר.
    בגדול זה הכרחי, אין מה להיות לחוצים, בכלל לא!
  • הבטחתי לעדכן לגבי היסטרוסקופיה:
    ראשית דעו לכן שזאת תגובת הגוף שלי בלבד שלא מעידה על הכלל.
    אני הגעתי לבדיקה מאוד רגועה ואפילו חשבתי שאוכל ללכת לעבודה ביום זה. עשיתי את הבדיקה בברזילי, הצוות היה מאוד נחמד.גם האחיות, גם הרופא ואפילו האלונקאי.
    כשהרופא החדיר את הצינורית אכן הרגשתי לחץ מאוד חזק ברמה שחשבתי שהוא מגיע לי לריאות (זה כמובן בלתי אפשרי). אומנם זה היה מספר דקות בודדות אבל לי היה מאוד קשה. כנראה שנשמתי מהר מדי כדי להתגבר על תחושת הלחץ ולא הגיע לי מספיק חמצן לגוף לכן בסוף הבדיקה הרגשתי שממש קר לי והיה לי נימול באצבעות בידיים ( עקצוצים כמו שרגל נרדמת). אמרתי לרופא והם הכניסו אותי לחדר התאוששות לאחר ניתוח, למרות שלא עשו ניתוח ולא הייתי בהרדמה. תוך חצי שעה חזרתי לעצמי והורידו אותי למיון.במהלך היום היו לי קצת דימומים כשהלכתי לפיפי. חיכיתי שם כשעתיים ושחררו אותי. בעלי ניסה להצחיק אותי וכל פעם שהייתי צוחקת הבטן הייתה מתקווצת. באותו יום נשארתי בבית. התחושה הכללית ביום הבדיקה ולאחריה הייתה לא נעימה. כמו בוקס בבטן וחולשה כללית. אבל ביום שלישי כבר הכל עבר. והעיקר שהבדיקה תקינה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה