היי חדשה כאן. צריכה תמיכה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה, בחיים לא כתבתי בשום פורום אבל הנושא נורא מציק לי ואני כל הזמן רק קוראת ובא לי גם לשתף ולשמוע חוות דעת ותמיכה. אני בת 25 נשואה כבר 4 חודשים ומנסה להיכנס להריון ישר אחרי החתונה.. ועם כמה שחשבתי שזה יהיה פשוט זה לא. מחזור סדיר כל 28 יום, מרגישה את הביוץ כל חודש (גם עשיתי בדיקות ביוץ שהראו ביוץ) וזה פשוט לא קורה.. מה אני עושה לא בסדר??? חשוב לציין שבחודשים האחרונים קורה לי משהו קצת מוזר - כל פעם בערך 3-4 ימים לפני המחזור מתחילה לי הפרשה חומה(מצטערת על התיאורים ) האם זאת הסיבה אולי? אוף תעזרוווו ליי אני כ"כ רוצה להיכנס להריון וכולן סביבי נכנסות בכזאת קלות . (סורי על החפירה הייתי צריכה לפרוק)
11 תגובות
עמוד 1
  • התייחסות? :(
  • היי, 4 חודשים זה ממש לא הרבה זמן.....אם המחזור שלך סדיר ואת מזהה ביוץ, זה יקרה ממש בקרוב....הסיבה היחידה שיכולה לעכב לך את העניין כרגע זה הלחץ. אני במקומך לא הייתי בכלל נכנסת למחשבות מיותרות ואת תראי שזה יקרה. אם חלילה יעברו עוד מספר חודשים אז שווה לעשות בדיקת זרע.....אבל כרגע את רחוקה מזה שנות אור. לגבי ההפרשות החומות זה לא מעיד על משהו וזה קורה להרבה בנות.
    בהצלחה ותהיי רגועה
  • היי. קודם כל תודה על ההתייחסות, אני באמת ישתדל להיות יותר רגועה, אפילו שקשה כי אני כל הזמן חושבת על זה ומצפה לזההה :). רציתי לשאול עוד משהו- אני מעשנת כבר בערך 7 שנים האם זה גם משפיע? כמובן שבעזרת השם אכנס להריון אני יפסיק , אבל האם יש לזה השפעה בזמן הנסיונות?
  • היי סליחה על הישירות, את טובלת?
    אולי זה משהו שגם יכול להשפיע..
  • היי
    4 חודשים זה מעט מאוד זמן. כ80-90 אחוז מצליחים להרות במהלך השנה הראשונה לניסיונות . סיכוי להרות בכל חודש הוא ס"כ 20 אחוז גם אם הכל 100 אחוז בסדר.
    מומלץ מאוד כל מיני שיטות הרגעה - ספורט, רפואה משלימה וכל דבר שמוריד ממך לחץ.
  • היי. דניאלית טבלתי בחודש הראשון ומאז לא.. יש לי מחזור ארוך בגלל שכמה ימים לפני המחזור כבר מתחילות לי הפרשות אז זה יוצא לי מאוד ארוך ואני מפספסת ביוץ.
  • היי יוליה תודה על ההרגעה.. אני יודעת שזה קצת זמן לעומת המון נשים שמנסות אבל פשוט אני יודעת שאני עושה הכל כמו שצריך וביום ביוץ וזה מתסכל כי אנחנו מאוד רוצים :(
  • לדעתי אין לך בכלל סיבה לדאגה!
    זה באמת לא אומר ולא מעיד על שום דבר כרגע.. רק לאחר שנה לדעתי את צריכה לגשת בכלל לרופא אם אתם לא מצליחים טבעי, את תראי שעוד תצליחי..
    הכל צריך לקרות 100% כדי שיהיה היריון, אפילו 99.9% לא יעזור..
    מאחלת לך המון בהצלחה!!מקווה שתבשרי אותנו במהרה!
  • תודהההה מאמי. אמן
  • היי, את יכולה אולי לבקש לעשות מעקב זקיקים - זה יותר מדוייק ממקלוני ביוץ. כמו כן מומלץ לנסות לא רק ביום הביוץ אלא כמה ימים לפני וגם אחרי
  • מנסה אחרי לפני ובאותו היום. נשארת לשכב ולא קמה ישר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה