כל סימני ההריון ואז מחזור הזוי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    מנסה כבר חודשים להכנס להריון. זו פעם שניה (הקודמת הייתה לפני שלושה חודשים) ששבוע אחרי הביוץ החזה גדל, פיטמות רגשיות וכואבות, הבטן נםוחה וכואבת, לא נוח במיטה בשום תנוחה. אני לכאורה בשבוע רביעי. החל משבוע שעבר יש לי כאבים שבאים והולכים מתחת למותן שמאל. אתמול קיבלתי מחזור. שזה שיא הייאוש. מצד שני זה מחזור הזוי. אומנם כאב כרגיל (בטן, גב, רגלים) פעם ראשונה הייתה אפילו תוספת של בחילות.... אבל כל החיים אני מפרקת חבילות פדים ביומים הראשונים ויש לי קרישי דם בגדלים מפחידים, הפעם ביומים הראשונים (באופן יחסי אלי) השתמשתי עד כה רק ב 4 פדים. בלי שום קרישי דם. זה כאילו חצי מחזור.
    החזה כבר לא נפוח, אך עדין רגיש. אבל הבטן כבר לא נפוחה.
    מה הסיכוי שאני בהריון ושזה לא עוד מפח נפש? אין לי כוחות נפשיים אפילו לעשות בדיקה ביתית.

אלטיירה
1 תגובות
עמוד 1
  • יש דימומים בהריונות לפעמים , אבל את באמת כבר בשלב שאת יכולה לעשות בדיקה ביתית בשביל לדעת בלי לתהות סתם מה האחוזים התאורטיים . אני אישית שמעתי על הרבה מקרים של דימומים דמויי מחזור . אבל עד שלא תבדקי לא תדעי .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה