עצובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב המחזור הגיע.
    אדום כואב ומכעיס, ובעיקר מתסכל.
    אני רוצה להיות אמא כבר!!
    יש לנו עוד שבועיים תור לרופאת פריון.
    זה עוזר? זה רק מלחיץ אותי יותר..
3 תגובות
עמוד 1
  • היי, מבינה את התסכול שלך....כמה זמן אתם מנסים? עשיתם כבר בירור כלשהוא?
    בעקרון זה ממש לא צריך להלחיץ אותך ללכת לרופא פיריון, להפך זה הרגשה טובה שאת עושה משהו מעבר כדי שדברים ייקרו (למרות לפעמים זה קורה מעצמו). בסך הכול יישלח אותך בתור בירור ראשוני לפרופיל הורמונלי (בדיקת.דם) ובעלך יישלח לבדיקת זרע. לפעמים יש בעיה קטנה וברגע שמבררים ומטפלים זה מקצר את הדרך. בהרבה מקרים אין בעיה נראית לעין ואם את מנסה מספיק זמן אז אולי ייתנו לך כדור לחיזוק הביוץ.
    בכל אופן אל תילחצי והכול יהיה בסדר....עוד קצת ותהיי אמא
  • היי להלה234
    מזדהה איתך לגמריי .... מנסה יותר מחצי שנה עוד שבוע תור לרופא מומחה
    אין לי מילים שיעודדו אותך כי את צודקת זה מתסכל מכעיס ומה לא ?! אבל .... מאחלת לך להיות חזקה ואני בטוחה שהכל יסתדר בקרוב לשתינו !
    לגביי התור מעולה שאת הולכת זה יתן לך רוגע ותשובות לכי בהרגשה טובה ועם חיוך !
    מחזיקה לך עשר אצבעות ??
  • בלי ??? זה היה אמור להיות !!!! ??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה