תגידו לי שהלידה שלי קרובה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשבוע 38, צירים שעד כה היו לא סדירים ולפני יומיים היו סדירים ותכופים אבל פתיחה הייתה רק 1.5, צוואר רחם רך והרופאה נתנה תקווה שיקרה בקרוב מאוד ושלחה אותי ללכת והרבה... מאז אני לא מפסיקה ללכת. לפני שבוע וחצי התחילו להתנפח כפות הרגליים, היום התנפחו קצת כפות הידיים (אין סימנים של רעלת, לחץ דם נמוך,שתן תקין) הבנתי שכשממש מתקרבים ללידה הכפות ידיים ורגליים מתנפחות.. אה וגם שלשולים כבר יומיים... רוצה כבר ללדת!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה