הריון או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעוניינת להתייעץ לפני שבוע עשיתי בדיקת הריון ביתית שהייתה חיובית הקו היה בהיר אבל בהחלט היה שם קו נוסף.
    התקשרתי וקבעתי תור לרופא נשים אבל זה רק ב5/11
    אתמול ביקשתי מבעלי שיביא לי עוד בדיקה סתם לראות אם ההורמון נעשה חזק יותר.
    עשיתי את הבדיקה היום בבוקר והתוצאה יצאה שלילית לא היה כלום ומאז אני פשוט אוכלת סרט... את הבדיקה הקודמת גם בעלי ראה כך שאני לא דמיינתי את הקו הראתי לו כדי לקבל עוד עין שרואה את הקו.
    האם נתקלתן אי פעם בכזה דבר? שבדיקה אחת מראה חיובית והשניה שלילית???
    ועד התור לרופא יש עוד שבועייםםםם??למה אני מאמינה???
    תודההה רבה על ההקשבה

חני
2 תגובות
עמוד 1
  • היי , קודם כל ממליצה לך לעשות בדיקת דם.
    אם עבר שבוע מאז החיובי ועכשיו שלילי אז יכול להיות שהיה הריון כימי שזה קורה המון ולפעמים אם לא בודקים בבדיקת הריון לא מודעים לזה ופשוט מקבלים מחזור. המחזור מאחר לך בכמה זמן? אולי הפס שראית היה פס שלפעמים מופיע אחרי עשר דקות וזה לא הריון.
    בקיצור או שתנסי בדיקה נוספת או בדיקת דם כדי להבין מה קורה שם. בהצלחה
  • היי תודה על התשובה
    קודם כל אשמח לדעת מה זה הריון כימי??
    המחזור שלי מאחר כבר בשבועיים
    ובקשר לבדיקה הסתכלתי אחרי 5 דקות וראיתי את הקו הנוסף..
    בגלל זה זה נורא מוזר לי
    אבל אני באמת אלך לעשות בדיקת דם

חני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה