היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני קרוב ל-7 חודשים אחרי הריון ולידה שהיו מסובכים מאוד. ואין לי כוח... עוד לא כתבתי כאן על ההריון והלידה שלי כי אני מפחדת לכתוב על מה שקרה. אבל עכשיו כבר אין ברירה. בתמציתיות נכנסתי להריון ובשבוע 26+ התגלה אצלי CMV שיכול לגרום לשלל מומים אצל העובר. בשבוע 32 עברתי מי שפיר ונמצא שהבייבי לא נדבק יש! ואז בשבוע 35 בהערכת המשקל נמצא שהקטנצ'יק קטן כמו ההורים שלו ויש פער בין גיל ההריון לגיל העובר של 3 שבועות כלומר אם הייתי בשבוע 35 העובר התאים לשבוע 32. מבחינה זאת לא הייתי מוטרדת במיוחד כי זה גם קרה לי בהריון קודם. אלא שהפעם אחד הרופאים בחר לומר לי שיש סיכוי שהקטן יהיה גמד.... הקטן נולד (בקיסרי חירום- כן עוד טראומה להתגבר עליה) בריא ושלם במשקל 2.510 (אני עצמי 1.50 ובעלי 1.70 כך שאולסי פרי לא יצא מאיתנו) טיפשת חלב יושבים לי על הוריד שהילד מתחת לאחוזונים ועכשיו אני לא כ"כ יודעת מה לעשות אני כל הזמן בוכה בגלל מה שנאמר לי בהריון. הילד מתפתח באופן מדהים בכל פן אחר רק במשקל ובגבוה הוא לא עומד בציפיות. קרה למישהי? מה עושים איך מתמודדים? איך מפסיקים את הבכי והדמעות הללו? מתנחמת בזה שהשבוע יש לנו תור לדיאטנית מקווה שהיא תוכל לעזור קצת.
5 תגובות
עמוד 1
היי, אומנם אין לי ילדים עדיין אבל אני בהחלט שומעת את כולן מסביבי מדברות רעות על טיפת חלב, על כמה האחיות שם מכניסות ללחץ, על כמה כל ילד לא עומד בציפיות לפי מדד כזה או אחר, אני מציעה לך לפנות לרופא למעקב התפתחותי. מאחלת לכם שהכל יהיה בסיידר ושכמו כל הילדים- הוא יפתיע אתכם בתוצאות מרהיבות!
היי מותק , קודם כל בשעה טובה .
אין מה להלחץ , יש כלכך המון ילדים ואפחד לא דומה , קודם כל , טיפת חלב .. הן כאלו
היי מותק , קודם כל בשעה טובה .
אין מה להלחץ , יש כלכך המון ילדים ואפחד לא דומה , קודם כל , טיפת חלב .. הן כאלו
אמנם חדשה כאן, אבל מזדהה כל כך עם הנאמר על טיפת חלב! הילד שלך הוא לא סטטיסטיקה שנמדדת באחוזונים של משקל וגובה!!! והוא צריך רק לעמוד בציפיות שלך ואני בטוחה שהוא עומד ואף מעבר
וכמו שייעצו לך לפני, לנשום עמוק, הכל בסדר!
ממי תפסיקי את הדמעות מיד יש לך ברוך השם ילד בריא וידיים מלאות. דבר שני לגבי טיפת חלב ורופאים בכלל בתור מישהי שלא רצה לרופא על כול דבר ולא לוקחת תרופות (גם הילדים שלי לא) אני יכולה להרגיע אותך ולומר לך שקחי כול מה שהרופאים אומרים בפורופורציה הם אוהבים להלחיץ ולהגזים את אימא ויש לך אינסטיקס חייתי לגבי הילדים תסמכי על עצמך תני לילד לגדול בכיף ובלי לחץ ואם וכאשר תהיה בעייה את הראשונה לחוש אותה ואת היחידה שתדע מה צריך לעשות.