עזרה! כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן..אני חדשה כאן (ההודעה הקודמת בטעות נשלחה)

אני ובעלי מנסים להיכנס להריון בפעם הראשונה
    לפני שבוע בשבת הייתי אמורה לקבל יומיים לפני התחילו הכאבי מחזור כמו בכל חודש חשבתי שכל רגע יגיע אבל לא הגיע..יש לי מחזור סדיר כל 28-29 יום , אף פעם לא יצא שהוא איחר משום סיבה, חודש שעבר הוא הגיע בזמן..
    יום למחרת עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי וגם יום אחרי ועדין שלילי..היום לאחר כמעט שבוע של איחור הרגשתי כאבי מחזור והתחיל דימום קל..

מזה אומר? מחזור?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי. יכול להיות מחזור כי לפעמים הוא מאחר מהציפייה ומהלחץ, אבל כבר שמעתי על המון סיפורי הריון שהתחילו בבדיקה ביתית שלילית אז הכי בטוח זה לעשות בדיקת דם לגילוי הריון. מחזיקה לך אצבעות :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה