בדיקות ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן. שאלה בנושא בדיקות הביוץ.... בעיקרון המחזור סדיר ואני יודעת מתי הביוץ שלי אבל בכל זאת ביצעתי בדיקות ביוץ ואני לא מבינה מה הקטע?? בימים שאין ביוץ מופיע רק פס אחד ובימים שכן אמור להיות ביוץ מופיע 2 פסים אבל הפס אף פעם לא יותר חזק מפס הבדיקה כמו שאמור להיות בזמן הביוץ!! מה זה אומר???
5 תגובות
עמוד 1
  • התייחסות בבקשההה
  • היי, לא חייב שהפס השני יהיה כהה יותר, גם באותו צבע זה מעיד על ביוץ שמתקרב. בכל אופן בשעות שלפני הבדיקה תנסי להמעיט בשתייה ואם עדיין את לא מזהה תנסי בימים שמראה לך שני פסים לבדוק פעמיים ביום. בהצלחה!
  • היי תודה. עוד שאלה ... זה נורמלי שמופיעים לי 2 פסים כבר 4 ימים?
  • בדר"כ הביוץ נמשך כמה ימים .. אם לא טועה 3
    ויש יום אחד שהוא יום השיא .

שיהיה בהצלחה

• הביוץ הוא 12-24 שעות אבל הימים הפוריים מתחילים עוד קודם כי הזרע נשמר בגוף האשה 3 ימים. הקו בערכות ביוץ נראה עוד לפני הביוץ כי הוא מזהה את ההורמון בשתן (LH את אני זוכרת נכון)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה