תופעות בהיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי... שמי נטלי אני שבוע עשירי . עוד יומיים נכנסת לשבוע 11. עד כה סבלתי מהקאות ובחילות מאוד קשות ברמה של 20 הקאות ביום. הגעתי פעמיים למיון . נתנו לי עירוי פראמין וכדורים לבית. אפילו הכדורים לא עוזרים. כל שבר שאכניס לפה גורם לי לבחילה ורצון להקיא ואפילו שתייה. קשה לי לשתות בין אם זה מוגז מתוק או מים הכל מביא לי בחילה אבל משתדלת לשתות. בימים האחרונים נוסף לכל זה אני מאוד חלשה. הגעתי למצב שאני אפילו לצאת מהמיטה לא יכולה. כמעט התעלפתי פעמיים. לא מסוגלת להיות מחוץ לבית או אפילו מחוץ למיטה.. גם ירדתי כבר 2 קילו במשקל. המצב התחיל להחמיר מחמישי בלילה.
    עדיין לא חזרתי לעבודה אפילו. אם אני יוצאת חצי שעה גג מהבית אני לא מרגישה טוב בכלל ומרגישה שעומדת להתעלף. בדיקות דם שעשו לי בבית חולים לא הראה משהו חריג מלבד כמובן המחלת דם שיש לי טלסמיה מינור. אני נורא מתוסכלת וקשה לי מאוד ... יש משהו שיכול לעזור לי להעביר את התופעות הללו כמה שיותר מהר???
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, יש מגוון תרופות שיכולות לעזור. גם אם לא לגמרי עדיין תתכן הקלה. במידה ומעוניינת, קבעי תור לייעוץ אישי כדי שאוכל לעבור על כל ההיסטוריה שלך והתרופות שקיבלת עד עתה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה