היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם :) אנחנו מנסים להכנס להריון וזה הריון ראשון ואני אוטוטו 34... המחזור האחרון היה ב2.10 וכרגיל הוא מאחר ( הווסת לא סדירה כבר 4 חודשים כי הפסקתי גלולות) אבל בשבועיים האחרונים יש לי כאבים ממש מוזרים בבטן תחתונה צד שמאל ללא דימום וחשבתי שזה השרשה, עשיתי בדיקה ביתית לפני 3 ימים וזה יצא שלילי. אז מה זה הכאבים הנוראים האלה? ואיפה הווסת אם אין הריון ? יכול להיות שהכאבים זה ציסטה? או שזה כאבי ווסת שאמור להגיע? או שכדאי לעשות בדיקת הריון חוזרת? ממש מודאגת
5 תגובות
עמוד 1
היי מימי.. לפי דעתי שווה לעשות בדיקת דם ולבדוק.. בהצלחה!
היי .. עשיתי היום עוד בדיקה ביתית ושוב שלילי... אין לי שום תסמין של הריון חוץ מהכאבים בבטן תחתונה...
היי יכול להיות שהכאבים נובעים מהוסת שמתקרבת ויכול להיות שלא. לאור העובדה שגם ככה המחזור שלך לא סדיר שווה לחכות עוד כמה ימים ואם בכל זאת לא מגיע לעשות בדיקה נוספת. בהצלחה