בדיקת הריון הזויה שהראתה פס נוסף לאחר כמה שעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,אני חדשה כאן :) מנסים להיכנס להריון כבר בערך 4 חודשים מאז שהפסקתי גלולות
    אני אמורה לקבל מחזור מחר ובדרך כלל שבוע וחצי לפני המחזור יש לי הפרשות חומות די כהות(סורי על התיאור) הפעם כבר שבוע שיש לי הפרשות חומות אבל בהירות יחסית וממש קצת.
    בנוסף גם אין לי סימנים שאני עומדת לקבל מחזור מחר,אפילו לא כאבי בטן(שזה בדרך כלל יש לי פה ושם לפני המחזור)אין חצ'קונים,כלום,רק שאתמול הרגשתי קצת דקירות בבטן שמופיעות אצלי רק בזמן המחזור.
    מרוב שאני כל כך מצפה ורוצה לא התאפקתי ואתמול עשיתי בדיקת של לייף פלוס-זאת שמגלה גם את גיל ההריון,הבדיקה נעשתה בעצם יומיים לפני המחזור וראיתי רק פס אחד,ישבתי שם במשך איזה 10 דקות ורק פס אחד...מיותר לציין שהתבאסתי קשות וזרקתי את הבדיקה לפח.
    בערב כשבעלי הגיע הוא ביקש שאני אראה לו את הבדיקה,אני מוציאה אותה מהפח וקולטת שהופיע עוד פס בחלונית השניה,כלמר פס אחד בכל החלונות ובחלונית השניה שני פסים.
    אני יודעת שזה לא אמין אחרי הרבה שעות אבל האם אתן חושבות שיש סיכוי אפילו קטנטן שקרה שם משהו ויש סיכוי שאני בהריון?
    מה שדפוק עוד יותר זה שהיום עשיתי עוד בדיקה(חסרת סבלנות אני יודעת חח) אבל של SENSO TEST ויצא שלילי ואני עוד שניה מוציאה את העיניים ומחפשת את הקו השני שאני כבר מתחילה לדמיין אותו מממממש חלש או שהוא קיים.
    מה אתן אומרות?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי, עשית את הבדיקות עם השתן של הבוקר?
    קרה לי בעבר שהופיע פס אחרי כמה שעות (שלא היה הריון).
    בכל אופן שיהיה פס מבטיחה לך שאת תדעי שזה זה.....
    שיהיה בהצלחה ומקווה בשבילך שזה זה
  • לא,לא היה עם השתן של הבוקר.
    הסתכלתי אחרי כמה שעות על הבדיקה השניה שוב ולא הופיע פה שני.
    הקטע הוא שמחר אני אמורה לקבל מחזור ואין לי שום סימנים...
    אני אתלוש שערות עד שאני אדע בוודאות מה קורה כאן חחחחח

ותודה מאמי,בהצלחה גם לך :) מתפללת שזה זה.
    יש עוד בנות שזה קרה להן?
  • איזה קטע דפוק
    עכשיו הסתכלתי על שתי הבדיקות שעשיתי ובבדיקה הראשונה שמראה גם את גיל ההריון יש 2 פסים גם בחלונית הראשונה וגם בשניה.כנראה בגלל שזה חלש לא ראיתי טוב וגם בבדיקה השניה שעשיתי אתמול פתאום היום אני קולטת שהופיע פס נוסף חלש.
    אני יודעת שאי אפשר להסתמך על זה כי זה הופיע אחרי הרבה שעות אבל היום אני אמורה לקבל ועדיין אין שום סימן למחזור,מתפללת שאני לא אקבל!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה