בטא 13 לאחר גרידה מישהי יכולה לעודד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות...
    הרבה זמן שלא ההיתי פה אבל מרגישה צורך בעידוד ותמיכה.
    לפני 4 וחצי חודשים עברתי גרידה כתוצאה מהריון ללא דופק.היום עשיתי בדיקת בטא בגלל איחור במחזור ויצא 13 ..ע"פ המחזור סדיר שהיה לי ב1/10 אני אמורה להיות שבוע 5 וזה לא הכי תואם...אני ממש בלחץ ומבואסת מהמחשבה שאצטרך לחזור על אותו סיפור שובאני לא רוצההה בדיכאון מהמחשבה מישהי יודעת אם יש סיכוי שיעלה בכלל?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, לא כל כך מבינה בשביל לייעץ לך.....אולי היה ביוץ מאוחר ולכן הבטא ממש גבולית. בטוחה שאת צריכה לחזור על הבדיקת דם מחר. הכי חשוב שתהיי חזקה. אולי זה לא מעודד כרגע אבל זה שנקלטת זה כבר סימן טוב ובסוף זה יקרה וכל זה יהיה מאחורייך. זה שעברת גרידה לא מעיד על בעיות בהריוניות הבאים. בהצלחה ותעדכני
  • היי רומי תודה רבה! אני פשוט חוששת לא בא לי לעבור את זה שוב...זה מפיל אותי למטה איך אפשר לדעת אם היה ביוץ מאוחר?
  • נראה לי שביוץ מאוחר מגלים בדיעבד באולטרסאונד שגיל ההריון צעיר יותר ואז מסיקים שהיה ביוץ מאוחר. יש חדש? עשית עוד בדיקה?
  • אתמול דיממתי בלילה...כבר אני מבולבלת מהכל...לא יודעת אם זה נקרא הפלה טבעית או מחזור.מחזור אחרון היה ב1/10 וכשבדקתי בטא ב4/11 היא היתה 13 ...לא יודעת מה להגיד ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה