ביוץ, הריון חייבת עצות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן,
    ביולי האחרון הפסקתי גלולות והמחזור שלי נהיה סדיר. כאילו לא כל 28 יום אלא כל 30-35 יום אני מקבלת. הרופא נשים אמר לי שזה בסדר. בכל אופן, המחזור האחרון שלי היה ב7.10, הבנתי שאם המחזור לא כל 28 יום אז הביוץ יהיה ביום ה21 אחרי המחזור ולא ה14. אז מתי לדעתכן היה הביוץ?
    בכל מקרה אני בימים הקרובים צריכה לקבל אם זה לא הריון , לעשינו הכל לפי מה שצריך וישלי היום כאבי בטן של מחזור. מה נראה לכן ? יש כאבי מחזור בתחילת הריון?
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ,
    יש מחשבוני ביוץ .. זה עוזר במעט להבין איפה בערך הביוץ .

2 .
    כן בתחילת ההריון יש כאבי מחזור , ולפעמים גם דימום מעצם השתרשות.

ממליצה לך לחכות ליום אחד של איחור מניסיון ולעשות בדיקה ישר .
    אצלי זה צלח בפעם הראשונה .

מאחלת.לשתינו הריון במהרה קליל ובידיים מלאות :)

• קודם כל, תודה!
    שנית, כל חודש אני מקבלת נגיד 33 יום, לפעמים 30 לפעמים 35... ובמחשבון רשום לציין ימים בין מחזור למחזור... אז אף פים אני לא יודעת מה לרשום.. לפי האחרון? ממוצע ?
  • ממוצע זה 28.

אני לא יודעת מתי הביוץ שלי למשל , כי אחרי מלא זמן רק עכשו קבלתי מחזור
    אז רשמתי 28.
    עדיף שתרשמי 30 , שכך אם זה 35 אז יש לך עוד חלון ..
    או שתרשמי גם וגם , ותשימי לב להפרשות וכל מיני סימני ביוץ..

ממליצה לך.שתחכי לאיחור , הכי בטוח ..
    תחכי לאיחור הכי מאוחר שאחרי 35 יום ..

שיהיה לך בהצלחה !!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה