שעלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות. אתמול הלכתי להתחסן .
    הבנתי שיש המלצות של משרד הבריאות והרופאים להתחסן בחיסון זה בגלל מקרי שעלת בתינוקות בשנ שנתיים האחרונות.
    האמת שלא חשבתי פעמים. שמעתי שזה לא מזיק לעובר אלא להפך מגן עליו בחודשים הראשונים. אז עשיתי.
    אבל אז התחילו להפחיד אותי שזה לא טוב. שאין שום הוכחות שזה טוב להתחסן בשעלת בהריון בייחוד שזה חיסון משולש לעוד כמה על הדרך...
    ואני בלחץ מזה מאוד
1 תגובות
עמוד 1
  • היי.. אני עדיין לא עשיתי אבל מתכננת לעשות.. קראתי על מקרה לא מזמן שההורים החליטו לא להתחסן והילד נולד עם שעלת ולא הצליחו להציל אותו. לדעתי לא כדאי לקחת בזה סיכון ואני מאמינה שהרופאים מבינים בזה קצת יותר מאיתנו.. בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה