כנסו בבקשה כבר מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.. קודם כל סליחה שאני חופרת כאן בהודעות פשוט אני לא רוצה לשתף יותר מידי אנשים והפורום הזה זאת התמיכה היחידה שלי..... אז ככה הייתי אמורה לקבל ב10/11 לפני יומיים ולא קיבלתי.. מחזור סדיר בדרך כלל, אני מנסה להרות כבר חצי שנה, אין לי כאבי מחזור רק לפעמים כאבים כמו דקירות כאלה בצידי הבטן התחתונה, החזה כואב מאוד במיוחד בפיטמה כאילו קיבלתי מכה... ביצעתי בדיקה ביתית לפני האיחור והיא הייתה שלילית, אוף אני לא יודעת מה לעשות לא רוצה לבצע עוד בדיקה כדי לא להתאכזב.. כשאני מודדת חום הוא כבר ירד ל3.65 אבל אני לא מודדת על הבוקר רק באמצע היום... האם יש תקווההההה???? עד מתי לחכות כדי לבצע בדיקה? והאם יכול להיות שאני לא מקבלת כי כל הזמן הראש שלי במחשבות רק על זה?
4 תגובות
עמוד 1
  • הכל יכול להיות, אבל אם את מודדת חום אז רק חום השחר נכון ועל כן בדיקה בצהריים היא לא מדד (על אף שלטעמי זה לא מדד לכלום והייתי ממליצה לפחות על בדיקת הריון ביתית אם האיחור ממשיך)
  • עשיתי עוד בדיקה הערב והיא גם שלילית ואני כבר באיחור, זה כ"כ מאכזב הייתי בטוחה שהחודש זה סוף סוף הצליח כי לא מאחר לי בדרך כלל וגם אין לי כאבי בטן של מחזור שבדרך כלל יש לי כמה ימים לפני... אוף זה מייאש, האם יכול להיות (הלוואי!!!) שהבדיקה פשוט לא מזהה כי זה כביכול הריון צעיר?
  • מאמי !!!

את בלחץ היסטרי , את חייבת להרגע !
    בלחץ , רוב הסיכויים שלא תצליחי בכלל ,
    תרגעי תנשמי .. קחי אוויר !

קודם כל ,
    בדיקות הריון בדר"כ מזהות כבר מיום איחור .

בנוגע לחום השחר , החום לפעמים עולה רק לאחר הביוץ ואז פספסנו אותו ..

ממליצה לך בחום , שתגשי לרופאה שלך , למרות שזה עוד מוקדם ..
    יכול לקחת בין חצי שנה לשנה עד שנכנסים להריון וצריך לגשת לבדיקה .

אבל את יכולה לעשות מעקב זקיקים ואז לפי זה יוכלו לומר לך אם את מבייצת מתי בדיוק .

ממליצה לך בחום להרגע .. בלחץ ההריון לא יגיע ,

שיהיה לך המון בהצלחה !!
    ובעז"ה שבמהרה תקלטי

• תודה רבה על התמיכה מאמי. אז כבר קיבלתי מחזור שהיה מאוד מוזר וחלש יחסית וכבר סיימתי אותו. אז אני עכשיו מחכה ימים נקיים ואז ימשיך בנסיונות. אין ייאוש חחח ! מקווה שהחודש זה יהיה החודש בעזרת השם וזהו בלי לחץ (אשתדל :) ) . כמובן שאעדכן ומחכה כבר לעדכן בבשורות טובות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה