בדיקות רפואיות שליש ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    הייתי אתמול בבדיקת אולטרהסאונד ראשונה. אני שבוע 9 פלוס 6 ימים. במהלך השבועיים הקרובים אעשה את בדיקות הדם והחלבון העוברי במעבדה. מעבר לכך
    קבעו לי תור לשקיפות עורפית בתאריך 6.12, זה יוצא שבוע 13 פלוס 2 ימים. וכתוב בעלון מידע שמומלץ לעשות בין שבוע 11 לשבוע 13 פלוס 6 ימים. האם אתה ממליץ לנסות להקדים את הבדיקה או שזה לא קריטי?
    כנ"ל לג ב י סקירת מערכות כתוב מומלץ לבצע בין שבוע 14 ל 16 . וקבעו לי ל27.12 שזה יוצא שבוע 16 פלוס 2 ימים.
    אודה לעזרתך.
    שבת שלום
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בדיקת הדם הנלווית לשקיפות העורפית מבוצעת אחרי השקיפות ולא לפניה - נקראת סקר ביוכימי ראשון וכוללת Papp-A ו HCG
    בדיקת הדם לחלבון העובר נעשית בשבוע 16-20 והיא כולל חלבון עוברי (AFP) וכן HCG ו Estriol.
    אין צורך להקדים כיוון שאת עומדת בקריטריונים מבחינת הזמן המומלץ. גם סקירה בשבוע 16+2 זה בסדר

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה