בדיקת דם בטא דחוווףף אמרו לי זה פחות ב 3 - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלוםם בנות אני עם איחור על 7 ימים עשיתי פעמים בדיקה ביתית פעם יצא שתי פסים אחד מהמם חזק מאוד מאוד ואחד חלש חלש ובפעם השניה עשיתי יצא רק פס ובדיקת הדם יצא פחות ב3 לא יודעת מה זה אומר ואני עם איחור וזה אומרת לי האחות שעשיתי הבדיקה של הדם מוקדם צריך אחרי איחור ב10 ימים ואולי היה לי ביוץ מאוחר או הריון צעיר בבקשה עזרה למי שיודעת אני רוצה להרגע ??
7 תגובות
עמוד 1
11 קריאה ?? תעזרו לי בבבקשההה
11 קריאה ?? תעזרו לי בבבקשההה
אני יודעת שבדיקת דם מתחת ל5 זה שלילי מקווה שפעם הבאה זה יצליח לך
היא לא אמרה האם זה חמש או עשר רק אמרה זה פחות ב 3 בקשה לחזור על הבדיקה ביום חמישי היא אומר שאולי עשיתי מוקדם נכוןן???
עשית בדיקת דם עם איחור של כמה ימים ? פחות מעשר בטא זה לא הריון בכל מקרה תעשי עוד כמה ימים בדיקה שוב