בלוטת התריס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי !!!

ילדתי לפני כשנה וחודש, לפני כחצי שנה ביצעתי בדיקות דם, גיליתי שבלוטת התריס שלי גבוהה מהרגיל (הבדיקה האחרונה עומדת על 51, שהמקס' אמור להיות 35)
    אני רוצה כבר זמן מה להיכנס להריון אך הרופא אוסר עלי...
    האם זאת תשובה חד משמעית? מה ההשלכות באם יש הריון ובלוטת התריס לא תקינה?
    יש לציין שאני עד כה לא מטופלת בתרופה כשלהי לבלוטה ... בסוף השבוע אני אמורה לעשות בדיקת "מיפוי בלוטת התריס" ...

תודה !!! :)

4 תגובות
עמוד 1
  • מומלץ שבהריון זה יהיה לא יותר מ2.5
  • עדיף שתלכי לרופא לקחת כדור לסדר את זה
  • כדאי לאזן את הבלוטה לפני הכניסה להריון.
    כמו כן, את תרגישי הרבה יותר טוב כאשר הבלוטה תהיה מאוזנת.
    מנסיון אישי.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • לי יש בעיה של יתר פעילות בבלוטת התריס כבר 3 שנים ולא מצליחה להזן לי אותה
    התחתנתי לפני חודשיים ואנחנו מאוד רוצים להיכנס להריון לפי מה הבנתי זה לוקח קצת יותר זמן מהרגיל וגם עלי הרופאים אסרו עד שאני לא מאוזנת גם למקרה שיצטרכו להסיר את הבולטה וגם בגלל שיש בעיה באיזון ההורמונים תלכי לרופא שמומחית בהנדו ויתנו לך תרופה..
    שיהיה המון בהצלחה!!
    עם תרצי עזרה ועם או שאלות לגבי הבלוטה תריס אולי אוכל לעזור
    בשמחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה