קולונוסקופיה בהיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם...
    לפני כמה שנים היו לי כאבי בטן שהיו מלווים בשלשולים עם דם.... לאחר בדיקה אצל הרופא נאמר שזה טחורים שמדממים מהר מאוד ....
    עכשיו אני בשבוע 19 להיריון ומתחילת ההיריון המקרה חזר רק שהפעם השלשולים זה ברמה דחופה יותר כ5 פעמים ביום וכל פעם זה מלווה בדימום....
    היום הייתי אצל כירורג וזה אמר שאני צריכה לעשות בדיקת קולונוסקופיה כיוון שראה בבדיקת הרקטוסקופיה שיש גם טחורים שמדממים וגם פוליפ....
    רשם שממליץ לעשות את הבדיקה בהקדם....
    אני מפחדת שהדיקה עלולה לגרום לסיכון כלשהו לעובר.... ולכן רוצה להתייעץ...תודה רבה לכל העונות:)

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם זה חשוב וחיוני לאבחנה
    אז אפשר לעשות קולונוסקופיה בהריון

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה