מחפשת קצת מידע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם

אני חדשה פה בקבוצה ולא מכירה כל כך איך קבוצות פורומים עובדת אבל אני מקווה שיענו לי כמה שיותר מהר

אז ככה אני נשואה כבר שנה וחצי על גלולות מלא שנים
    יש לי שחלות פוליציסטיות
    ומאוד רוצה להיכנס כבר להריון (בלי לחץ)
    התחלתי טיפול אקוקלומין שהסתיים לא בטוב (מיגרנה קשה)
    ובדיוק עכשיו התחלתי טיפול עם כדורי לטרוזול (מקווה שיש מישהי שמכירה)
    בכל מקרה הכל מעולה עם הכדור הזה אפילו היה לי ביוץ טוב ויפה כל הב.דם נורמליות
    ועכשיו מחכה לבתא
    שמעתי סיפורים על נשים פה שמלא זמן מנסים ולא מצליחים והלוואי שלכולם יהיה בסוף תינוקי בבטן שלהם
    אחרי כל החפירות האלו
    השאלה שלי היא האם יש מצב שאני בהריון? יש לי עוד שבוע וקצת עד לב.דם
    אני לא מרגישה כלום לא רגישות בחזה ולא כלום הדבר היחידי שיש לי זה הרגשה כמו של בעיטות בבטן שזה כמובן לא הגיוני בשלב כזה מוקדם
    האם מישהי הרגישה כבר שהיא בהריון בשלב כזה מוקדם? ועם כן מה מרגישים?
    תודה על התשובות וסליחה על החפירה
2 תגובות
עמוד 1
  • היי ,

בדר"כ מרגישים לפני עייפות מוגברת
    יש כאלה שגם החזה מתנפח מעט , הפטמה נהיית טיפה יותר כהה
    יש נשים שיש להן דקירות בבטן מעצם ההשתרשרות , ויש כאלה שמדממות מעט גם .

אצל כל אחת זה שונה , ממליצה לך לא להתייחס לסימנים לפני כי זה ישגע
    אותך .

אני ידעתי בגלל שהמחזור שלי היה מסודר , וביום איחור ידעתי שאני בהריון.

חכי לאיחור ולאחר מכן תעשי בדיקת דם / הריון .

שיהיה בהצלחה

• הבעיה שלי זה שאין לי מחזור בכלל הכדורי פוריות עשו לי מחזור אז אין לי דרך לדעת לפי זה
    עייפות בזמן האחרון אני ממש עייפה לא כמו בדר"כ העניים נהיו מאוד כבדות אבל אני לא יודעת עם זה רק עייפות או פסיכולוגית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה