סושי צמחוני ביתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    הבנתי שאיסור אכילת סושי בהריון נובע מהדג הנע ומכלי מהטבח שנגעו בו.
    האם מותר לאכול סושי צמחוני ביתי?
    האם האצה מותרת בהריון (זאת שקונים בסופרים)?
    האם יתר המרכיבים מותרים - חומץ אורז, טריאקי, סויה...?

    וכמובן שאשמח לשמוע על הערכים התזונתיים של מנה כזו :)
2 תגובות
עמוד 1
  • ערב טוב!

    נכון מאוד, הבעיה בסושי צמחוני במהלך ההריון נובע מהחשש לזיהום במועבר בדגים הנעים אל הכלים איתם משתמשים במסעדות. בבית אין בעיה עם כל המוצרים שציינת, כולל האצה. מבחינה תזונתית מדובר באורז שתורם בעיקר פחמימות ללא נוטריינטים מיוחדים נוספים (ניתן לשדרג ולהכין עם אורז עגול מלא שיתרום עוד סיבים תזונתיים ומינרלים). וכמובן שהירקות עצמם שתמיד טוב=). מומלץ להיצמד יותר לרטבים כגון סויה\טריאקי ולהימנע להפחית ברוטב ספייסי מיונז ומרולים מטוגנים המוסייפים קלוריות ושומן.

    בברכה,

    עינת כהן
    תזונאית קלינית

    https://www.facebook.com/einatcohen.vegan.nutrition
  • אני משתדלת גם כן להימנע מסושי.. זה מבאס אבל זה רק לכמה חודשים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה