ערכי בטא שבוע + לפוס 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני לפני כ 4 ימים עשיתי בדיקת בטא חוזרת מסיבה שאני אמרה להית במעקב של עליית בטא כי לפני כ כמה חודשים היה לי הריון כימי , הייתי באולטרה סאנד ראשון ואמרו לי שהכל תקין , בצעתי ב 29/11 בדיקת בטא שיצאה לי 84757.0 IU/L חשוב לציין כ אז הייתי בשבוע 9 פלוס 6 ולפי האולטרה סאונד העובר מתאים ל 10 פלוס 4 השאלה היא האם זה תקין ? כי במיון אמרו שהכל בסדר עם העובר ו לא קבלתי מידע נוסף , חשוב לציין שמדובר בעובר אחד... זה הגיוני שהבטא תיהיה גבוה?
    תודה רבה בברכה,
    וכבוד רב,

neomi kon
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כאשר רואים עובר עם דופק, המעקב צריך להיות על פי האולטרה-סאונד ומה שרואים בו. אין שום משמעות לבדיקת הבתא בשבוע כזה. לכן, אם עשו לך אולטרה-סאונד ואמור שהכל תקין - אז זה מה שקובע

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה