הפרשות שבוע לפני מחזור..פליז עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    קיימנו יחסים בזמן הביוץ... קיבלתי מחזור אחרון ב10.11 המחזור שלי כל 35 יום קבוע משהפסקתי את הגלולות. כלומר להבא ב15.12... בשישי האחרון 6.12 התחילו לי הפרשות.חומות, וכאבי בטן לא חזקים כלל אבל שהם פה ושם נמצאים תמיד...חשבתימשזה השתרשרות אך.רשום שהשתרשות זה הפרשות.ליומיים שלושה, וזה נמשך כבר 6 ימים... חשוב לציין שאין דם אלא זה חום. מצטערת על התיאור.. יש מישהי שקרה לה?תודה??
10 תגובות
עמוד 1
  • קרה לי חודש שעבר וקיבלתי מחזור :(. מקווה שאצלך זה יהיה אחרת
  • אז זה נחשב למחזור? או ש... ב15 יגיע המחזור האמיתי? כאילו ממתי לספור. להבא?://
  • אצלי התחיל חום ואז הגיע מחזור. כאילו שבועיים הכל ביחד (מטורף!!!). ואת מתחילה לספור מהיום שמגיע הדם. אבל חכייי אולי אצלך המיקרה הוא אחר כי שמעתי על הפרשות חומות שמעידות על השתרשות אפילו שבוע.
  • כמה זמן את מנסה?
  • סביב ה4 חודשים... אתמול בערב התחיל דם.עניין שאני לא יודעת תוך כמה זמן הביוץ יקרה עכשיו... כי זה 28 ימים ופעם 35...
  • סביב ה4 חודשים... אתמול בערב התחיל דם.עניין שאני לא יודעת תוך כמה זמן הביוץ יקרה עכשיו... כי זה 28 ימים ופעם 35...
  • זה באמת בעיה, אני סופרת מהיום הראשון של הדם 14 יום כי מקבלת כל 28 יום. לדעתי תעזרי בבדיקות ביוץ ביתיות תתחילי לבצע אותם ישר אחרי המחזור כי את לא יודעת
  • אצלי כל פה לפני שהייתי מקבלת מחזור.
    כמה ימים לפני היו הפרשות חומות והייתי מקבלת
    אבל הפרשות חומות גם יכולות להיות השרשה , אז תמתני טיפה
  • כן אבל אתמול התחיל דם.. כאילו קיבלתי... אז אמתין לחודש הבא :)
  • רוני עכשיו אני במצב שאת היית בו.. חחח אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. התחילו לי עכשיו ההפרשות המרגיזות האלה שגם מקצרות לי את הזמן שאני נקייה (כי הן מגיעות לפני תאריך המחזור) וגם מבשרות על בו המחזור בימים הקרובים. אוףףףףףףף!!!עוד חודש :(
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה