היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אתמול היה לי בדיקת דופק. ומאותו רגע אני פשוט בשוק כאילו לא מאמינה שאני בהריון. ושתכף יהיה לי עוד נסיך או נסיכה....אני בלחץ מזה שפתאום כל היחס יילך לתינוקי (ברור שיש עוד מלא זמן ) אבל הקטן שלי הוא כל החיים שלי אני מאוהבת בו ברמות מטורפות משהו שבחיים לא חשבתי שיקרה . ובכלל אני פשוט לא זוכרת שום דבר איזה בדיקות צריך לעשות ומתי. כל כמה זמן זה חודש חדש...כאיל נמחק לי חלק במוח . קבעו לי תור לשקיפות. נדמה לי שבהריון הקודם אני בחרתי את הרופא כבר לא זוכרת. בקיצור מישהי יכולה לעשות לי קצת סדר ?
5 תגובות
עמוד 1
היי, קודם כל להיות אמא לשניים זה נורא כיף. לא אשקר לך ההתחלה מאוד קשה אבל אח"כ מתרגלים ויש המון רגעי נחת. בייחוד שרואים אותם משחקים ביחד. לגבי הבדיקות שיש לעשות הכל רשום תחת בדיקות הריון באתר. המשך הריון תקין ועגלגל. Keep Smile
תודה מלחיץ אותי עכשיו מאשר אחרי הלידה. אני גרה קומה 3. ונורא קשה לי להעלות עם הנסיך שלי במדרגות וזו רק ההתחלה......בקיצור שיהיה לי בהצלחה!
שיהיה קודם בשעה טובה, הריון תקין ובידיים מלאות התחלה קשה, אבל לראות אותם ביחד זה אושר גדול ( לא כשהם עושים יחד אחת נגד אבא ואמא
היי מאמי,
קודם כל מזל טוב! אומרים שהלב מתרחב עם בואו של עוד ילד, אז תהיי רגועה, את תהיי איתם ותאהבי את שניהם אפילו יותר!!
הייי בטטה שיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת! שמחתי לקרוא ממש.