חייבת את עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני חדשה כאן :-) ברוכות הנמצאות, חייבת את עצתכן, אני ובעלע מנסים להכינס להריון מזה כשלושה חודשים, לפני כשבוע וחצי התחלתי להרגיש בחילות ואף הקאות ממושכות לאורך היום (כאשר אני דבוקה ללימון רוב הזמן), אחרי כמה ימים ללא שינה בגלל בחילות שנמשכו בלילה החלטתי לעשות בדיקה אך היא יצאה שלילית :-( והיום שזהו התאריך שבו אני אמורה לקבל הופיעה הפרשה חומה, מה אתן חושבות? אני פשוט לא מבינה מה פשר ההקאות ללא ליווי לסימפטומי וירוס או מחלה כלשהי

תודה מראש
4 תגובות
עמוד 1
  • היוש..לדעתי תבצעי בדיקת דם זה יותר מדויק
  • היי ברוכה הבאה.
    לגבי ההקאות לפני שבוע וחצי, לדעתי וירוס ולא קשור.
    לגבי ההפרשה החומה אולי זו השתרשות.
    תחכי עוד יומיים ותעשי בדיקה נוספת.
    מאחלת לך הריון תקין ובידיים מלאות

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • היי בנות תודה על העזרה והתמיכה, האמת שכבר עברו כמה ימים ועדיין יש הפרשות חומות ובדר״כ שאני מקבלת מחזור יש ממש זרם חזק (סליחה על התיאור), מקווה לבשורות טובות בע״ה ????????????
  • אז מה הבעיה לבדוק בבדיקת גם ?
    זה הכי בטוח , יכולה לזהות מ-10 ימים לאחר הביוץ .

בהצלחה !!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה