מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
    מנסה כבר שנה להכנס להריון
    אל ללא הצלחה,
    הלכתי לרופא נשים שלח את בעלי לבדיקות כרגע ממתינים לתור
    אבל הנה עכשיו פתאום מאחר לי המחזור
    מחזור אחרון היה ב 12/11/15 וכרגע אני באיחור של 4 ימים במחזור
    שמחתי אבל שני בדיקות ביתיות שעשיתי יצאו שליליות בנוסף אתמול בערב והיום בבוקר הופיעו הפרשות חומות בעת הניגוב בלבד ..
    מה זה אומר ? אם יש איחור והבדיקות הביתיות שליליות ???????
3 תגובות
עמוד 1
  • היי. תעשי בדיקת דם זה הכי בטוח אני מכירה בנות שבדיקה ביתית הראתה שלילי והן היו בהריון. גם אני באותו מצב שלך, באיחור של יום וטיפה הפרשה חומה בניגוב לפעמים. :( גם מיואשתת כבר
  • כשאנחנו בלחץ הגוף מגיב בהתאם. היו לי מלא איחורים כשחיכיתי להריון. אני יודעת שזה קשה לשחרר אבל הגוף חייב להיות ברוגע על מנת להיקלט. לאחר כשנה מתחילים בירורים לא הפריון ובע"ה תיקלטו עוד לפני התוצאות. שיהיה בהצלחה!!!
  • אני גם במצבך על פניו הכל נראה תקין אבל כבר מנסים קרוב לשנה ולא הולך.. מקווה שבקרוב נכנס להריון ..חשוב להישאר חיוביים עם כל הקושי בדבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה