מבולבלת וזקוקה להבהרות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני בהריון שלישי עם ילדה בת שנתיים בבית כשההריון הראשון נגמר בהפלה בשלב מוקדם.
    אתמול הייתי בבדיקת דופק ראשונה במחשבה שאני נמצאת בשבוע 6+2/3 מאחר והמחזור האחרון היה ב 1.11
    הרופאה מיד אמרה שהגעתי מוקדם מדי מאחר ואני נמצאת, לפי חישוב שלה, בשבוע 5 וחצי.
    ממש הופתעתי מאחר והייתי בטוחה שהחישוב שלי נכון אבל היא ממש התעקשה שלפי החישוב שלה אני בשבוע 5 וחצי.
    היא אמרה שבשבוע כזה לא רואים דופק ושלא אלחץ ואכן, בבדיקה ראו שק הריון וחלמון אבל לא עובר ולא דופק.
    כשחזרתי הביתה בדקתי שוב בכמה אתרים מקצועיים (של בתי חולים וקופות חולים) וראיתי שאכן כולם סופרים מהיום הראשון למחזור.

השאלות שלי הן האם יש טעות בספירה שלי? יש לחלק מהרופאים דרך שונה לספור? משהו שאני מפספסת?

והשאלה השנייה היא, במידה ואכן הספירה שלי נכונה ואני באמצע שבוע שישי, האם מצב בו רואים רק שק הריון וחלמון הוא תקין?

הרופאה הייתה מאוד רגועה ואמרה שאם אני רוצה היא תפנה אותי לאולטרסאונד אצל טכנאית בעוד כשבוע רק כדי שאהיה רגועה אבל שאליה אחזור רק בעוד שבועיים.

תודה מראש על התשובות וסליחה על אורך ההודעה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן סופרים מהיום הראשון למחזור. ייתכן והספירה שלה מבוססת על גודל העובר כפי שהיא מדדה אותו באולטרה-סאונד, כלומר שהעובר נראה לה קטן בשבוע ביחס לתאריך הו"א. בשבוע 5 וחצי רואים בדיוק מה שאת מתארת וזה תקין.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה