מקלידה עם דמעות בעיניים הריון ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השעה עכשיו 2:05 ולישון לא באלי בחשבון . כל היום מחפשת מידע שיעזור לי להבין מה עובר עלי ...
    לפני שבוע הרגשתי בכאבי בטן חדים חשבתי התקררות לא ממש נתתי לעניין משקל ..ביום 9.12 חגגתי יום הולדת 26 תכננתי לנסוע לצפות לקחתי חופש מעבודה אבל כאבי הבטן הגבילו אותי בצורה וביטלתי את הכל ...יום למחרת היה לי דימום .!דימום שלא הבנתי למה שאני בהריון בשבוע 7 !!!חשבתי הפלה !נראה כהפלה! נכנסתי לסטרס התקשרתי לבן זוגי בבכי ורועדת והוא בא מיד ..במיון עשו לי שוב בדיקת הריון וראו שכן יש הריון עדין .ביצעתי אורטרסאונד ..ראו דופק אצל העובר והכל בסדר ...לקחתי את הצילומים בהתרגשות ושמחה שראיתי דופק !!!התרגשות ממש עולה על שמחה או התרגשות אחרת שהייתה לי בחיים אמרתי קיבלתי מתנה ביום הולדת......!!!!....... אבל חשכו עיני פתאום
    סיכום רפואי:הפלה מאיימת ..!!!
    בשבוע 7 !!!הפלה מאיימת!!למה!מה !ואיך ! לא מבינה כלום בוכה כל יום ולישון לא מצליחה מפחדת לכנס לשירותים שאני לא אגלה דימום נוסף מפחדת מכל כאב קטן שחשה בבטן ....תעזרו לי ..מפחדת לשתפ את אמי שלא תרגיש מה שאני מרגישה לא שיתפתי אפ אחד חוצ מבנ זוגי מפחדת ונפשית שבורה דמעות בעיניים 24 שעות מתארת לעצמי הרע ביותר ....תעזורו לי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הפלה מאיימת זהו המינוח למצב שבו יש עובר תקין עם דופק יחד עם דימום
    זה נקרא כך כי מדובר בסיכון להפלה שתתרחש
    אבל, ברוב המקרים (במיוחד אם כבר ראו דופק) ההריון ממשיך ואין בסופו של דבר הפלה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה