שחלות פוליציסטיות, מישהי?! :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    הייתי היום אצל רופא נשים, בעקבות הפרשות מוזרותשהיו לי במהלך החודש. לאחר בדיקה אמר לי כי השחלות פוליציסטיות , ולח אותי לבדיקת ביוץ, עוד שבועיים, לפני המחזור הבא... מישהי מכירה את הסיטואציה?!
    יכול להיות שיצא שאני מבייצת בבדיקת הדם?
    אשמח שתרשמו כל מה שאתן יודעות.. תודה רבה:)
5 תגובות
עמוד 1
  • היי גם לי נאמר היום שיש לי שחלות פוליציסטיות בבדיקת מעקב זקיקים... שאלתי את הרופא איך זה יכול להיות כי הבנתי שמי שיש לה שחלות פוליציסטיות לא מקבלת כל חודש, ואני כן. אז הוא אמר שיש מקרים שרק מבנה השחלה פוליציסטי אבל הכל עובד תקין ומשתחררת ביצית כל חודש. האם את מקבלת כל חודש??
  • הי,
    אני מקבלת כל חודש כבר במשך 7 חודשים מאז שהפסקתי גלולות באותו הזמן בערך.
    אני עוד שבוע עשה בדיקת דם לבדיקה אם.מתקיים ביוץ בכלל. מזה מעקב זקיקים?
    נמאס לי לחשוב על זה כבר...
  • אני מה זה מבינה אותך אני עכשיו בחודש השביעי לנסיונות!!. מעקב זקיקים זה שרואים מתי בדיוק יש לך ביוץ.. זה בדיקה יום כן ויום לא.. בראשון הייתי ואמר שיש זקיק 11 מ"מ ומחר הולכת שוב... אם הכל תקין הוא אמור להיות גדול יותר ולהשתחרר לביוץ. ואז אני אדע את היום המדויק לביוץ! זה מוזר למה לי לא נתנו בדיקת ביוץ? הוא אמר שכל עוד אני מקבלת כל חודש אז זה תקין ויש ביוץ, ואני גם עם שחלות פוליציסטיות
  • היי בנות, אני - פוליציסטית וניסינו במשך שנה ללא ההצלחה (גם כדור איקקלומין לא עזר!!) בעקבות המלצה כאן באתר הלכתי לטיפול בדיקור סיני לשחלות פוליציסטיות אצל מולי-קליניק, הוסבר לי שהדיקור עוזר לגירוי ואיזון הפעילות השחלתית. בערך לאחר חודשיים, של טיפול אחת לשבוע, נכנסתי להריון!! היום אני כבר בחודש חמישי! טפו, טפו, אל תבזבזו זמן!ממליצה לכן בחום על מולי
  • היי אדל. קודם כל בשעה טובה ומזל טוב. :) דבר שני, בתור אחת שמבינה בשחלות פולציסטיות- אם הייתי במעקב זקיקים כבר 3 פעמים והיא רואה זקיקים גודלים ( כרגע ביום ה13 ונצפו זקיקים 15 ממ ו13 ממ רירית רחם 7.6) האם זה תקין ואומר שאני מבייצת למרות שיש לי שחלות פוליציסטיות??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה