אחרי הריון כימי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אחרי הריון כימי קיבלתי ווסת מאוד חזקה..
    חודש אחרי ממתינה למחזור הייתי אמורה לקבל כבר לפני יומים שלושה והמחזור לא מגיע
    רק הפרשות מוזרות.. אני מבינה שיכול להיות קצת שיבוש
    אני אמורה להתחיל מעקב עם קבלת המחזור להחזרת מוקפאים והמחזור פשוט לא בא
    מעניין מה קורה לגוף שלי
    מציעות ללכת לעשות בדיקת דם?
5 תגובות
עמוד 1
  • מה זה אומר הריון כימי?? בכל מקרה אני במקומך הייתי הולכת לעדות בדיקות דם .. אולי זה הריון טבע ללא טיפולים ?

חנוש
  • הריון כימי זה הריון שנקלט ונספג בשלב מאוד מוקדם
    היה קרה לי חודש שעבר החודש אני אמורה לקבל וטרם קיבלתי..
    עם לא אקבל עוד מס ימים אגש לעשות בדיקת דם..
  • נראה לי תחכי עוד כמה ימים היא תמיד מפתיעה המנוולת(הווסת) אך מאחלת לך שיהיה הפעם בשורות יותר טובות;)
  • היי בייבי, גם לי היו קצת אי סדרים בווסת לאחר ההפלה שהיתה לי (אבל סיימתי בגרידה) וכשחשבתי שיש לי דימום ווסתי הגעתי לרופא והוא אמר שזה לא ווסת ולכן נתן לי כדורים (דופסטון אם אני לא טועה) שלאחריהם קיבלתי ווסת והתחלתי טיפול. מציעה לך לבדוק את האופציה עם הרופא. בהצלחה!!!!
  • תודה רבה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה