שבוע 5 עם דימומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני צריכה עזרה דחוף.אני בלחץ מטורף
    עשיתי טיפול IVF והכניסו שני עוברים
    שבוע שעבר עשיתי בדיקת דם בדיוק ביום הראשון לאיחור יצא 250 יומיים אחרי זה היתה הכפלה - 540
    אתמול בבוקר הלכתי לשירותים ויצא דימום ממש גדול - כאילו נשפך ממני לא כמו מחזור
    הלכתי למוקד לנשים בדקו אולטראסאונד וראו שק הריון אחד
    כיון שאני בשבוע 5 לא ראו דופק
    מאז יש לי קצת דימומים בניגוב זה בא והולך יכול להיות שעות בלי ואז פתאום כן אבל זה לא חום כאילו דם שנקרש אלא ממש אדום
    רציתי לדעת מה זה יכול להיות?
    אתמול הרופא אמר יכול להיות שזה סתם דימום,יכול להיות שנפל העובר השני ויכול להיות שגם העובר הזה לא תקין והוא בתהליך של הפלה.
    אני צריכה לבוא ברביעי הבא לבדיקה - אבל מה אעשה עד אז?
    ואם ממשיך הדימום זה אומר שזה הפלה של השק הזה או עוד נשאר מהקודם?
    ממש היה קשה לי להכנס להריון הזה ואני ממש רוצה לדעת מה קורה איתו..
    תודה לעונות..
2 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך מכל הלב שההריון יהיה תקין וארוך. בסיומו תזכי לידיים מלאות.
    לצערי אין מה לעשות מלבד לחכות. ההמתנה קשה....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • להיות רגועה ולחשוב חיובי אם יש לך בן זוג תומך או אדם קרוב חשוב שתתייעצי איתו ותשתתפי אותו ככה זה יקל עליך ויהיה לך יותר רגוע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה