תחושת דחייה מצד בן הזוג בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום יקרות,
    אני מטופלת בהורמונים כשנה. גם עכשיו שאני כבר בהריון בשבוע 7 אני עדיין נוטלת הורמונים לתמיכה ברירית הרחם. בן זוגי נותן לי תחושה שאני דחוייה ולא מושכת מאז תחילת הטיפולים והמראה הנפוח בבטני, התנועות הפחות גמישות ואנרגטיות. לפני כן התאמנתי הרבה והיה לי גוף אתלטי מחוטב. היום בדרכנו יחד לקאנטרי לאימון הוא התלונן שאני לא מאופרת ושעלולים לראות אותו ככה ושיש לו סטנדרטים שמי שלצדו צריכה להראות כל הזמן מטופחת.
    הוא גם טוען כנגדי שאני לא קמה מוקדם ונותן לי באופן כללי תחושה שאני לא מושכת, דחויה ומוזנחת. חוץ מנושא הנפיחות והעייפות אני דווקא נחשבת תמיד לאשה יפה ומטופחת. רק ממנו אני מקבלת את הפידבק והתחושה הזו.
    מה עליי לעשות? אשמח לעצה!
    תודה יקרות !
3 תגובות
עמוד 1
  • האם מישהי חווה תחושה דומה?
    ממש אשמח לשיתוף ותמיכה.
  • היי,
    מציעה לך באהבה לשבת איתו ולדבר על הכל.
    יש גברים שאולי סולדים מההריון אצל נשותיהם, אבל זו לא סיבה והוא צריך לתמוך במיוחד בשלב כל כך רגיש של תחילת הריון ובטח ובטח בשלב כל כך מיוחד בנישואים.
    יכולה להגיד מניסיון אישי שגם אני הבהרתי לבעלי שזו תקופה קשה ולמרות שלפעמים לא בא לנו לקום ולדאוג לטיפוח, אלא (סליחה על הביטוי) לשבת מול השירותים ולהקיא, הוא צריך להיות לידך גם כשהוא מרגיש שאת הכי מוזנחת.
    מקווה שעזרתי ??
  • אני ממש כועסת !

מה זאת אומרת "סטנדרטים" ??????

לא טוב לו שלא יילך לידך. אני מצטערת על התגובה אבל את חייבת להרים את הראש, אני בטוחה שאת אשה יפה, והבעיה היא בו!!!!!!!!!!!!!!!

תשבי איתו, תדברי איתו וכדאי מאוד שיבין ויתמוך בך!!!!!!!!!!
    אחרי מה שעברת, הייתי מצפה מבעל שיהיה רגיש !!!!!!!!!!
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה