המלצה על רופא נשים בפתח תקווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, בת 41.5, מנסה להיכנס להריון שלישי.
    הייתי אתמול אצל רופא נשים חדש שהפגישה איתו לא עשתה לי טוב (בלשון המעטה). קודם כל, כשיצאה המטופלת שהייתה לפניי, השאירה את דלת חדרו פתוחה. נכנסתי באופן טבעי. הוא נזף בי ואמר שעדיין לא קרא לי ושמקובל שהוא קורא למטופלת ולא נכנסים סתם ככה. התנצלתי והצעתי שאצא להמתין בחוץ אז אמר שלא משנה.. סיפרתי לו על כוונתי להיכנס להריון ושילדתי את שני ילדיי בניתוחים קיסריים. הוא הציע שאעשה צילום רחם כדי לבדוק שאין הידבקויות ומיד הדפיס הפנייה לבדיקה זו. בדיקה, שאינני מתכוונת לבצע מכיוון שקראתי שבנות שעשו אותה, ציינו שזאת בדיקה מאוד לא נעימה וכואבת. לשני ההריונות שלי נזדקקתי להזרעות ואף פעם לא הציע לי רופא לעשות צילום רחם. לפני 4 חודשים הייתי אצל פרופסור מקסים שהוציא לי את ההתקן התוך רחמי וגם לו סיפרתי את ההיסטוריה המיילדותית שלי והוא לא הזכיר צילום רחם. לאחר מכן התייעצתי עם הרופא שהייתי אצלו אתמול אם כדאי כבר לפנות לטיפולים? אז שוב התעצבן ואמר: "מה זאת אומרת לפנות?? למי לפנות?? אני מומחה לפיריון ועושה את כל הטיפולים".
    בקיצור, ממש לא אהבתי את הגישה שלו ויצאתי מהפגישה בהרגשה שאוטוטו אני מרימה ידיים מכל כוונתי לילד נוסף. התחלתי להיכנס ל"סרטים" שאולי יש לי הדבקויות ברחם ושלא אצליח להרות הריון טבעי הפעם (היות ואנו לא מעוניינים כרגע בטיפולים. אני עושה רק דיקור סיני בתקווה שאולי זה יעזור בנושא).
    אשמח להמלצות על רופא נשים נחמד יותר באזור פתח תקווה. תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • עומר , אני חושבת שאתה חצוף !!
    תפסיק כבר לפרסם ככה נשים שלא עוזרות בכלל !!

ולך כותבת ,
    אומרים שדיקור סיני כן עוזר לכניסה להריון ..
    בעז"ה שתקלטי מהרה !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה