איחור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, צריכה את עזרתכן.. חברות שלי לא מבינות את הסקרנות והחוסר סבלנות שאני נמצאת בה אז אני אשתף אתכן.. מחזור אחרון היה ב27/11..אחרי שהפסקתי באוגוסט גלולןת והןא לא ככ סדיר, לפעמים 29,23,26,28. הייתי אצל הרופאת נשים ב10/12 לבדיקה סדרתית והיא אמרה לי שאני כבר לאחר ביוץ.. משמע כרגע אני 17 יום לאחר הביוץ בהנחה שהוא היה ב9/12. מחר זה כבר היום ה30 מאז המחזור האחרון, עשיתי כבר 2 בדיקות ושניהם יצאו שליליות. אני מפחדת כבר להתאכזב.. אין לי סבלנות!
3 תגובות
עמוד 1
  • הייי ..

ממליצה לך לגשת לבדיקת דם .
    היא יותר רגישה ותזהה הריון לאחר 10 ימים מהבייוץ.

את עדיין באיחור ?
    ואם הרופאה אמרה שבייצת אז מהרגע של הביוץ לאחר שבועיים צריך להגיע המחזור .
    כנראה היה לך ביוץ מאוחר בגלל המחזור הלא סדיר .

שיהיה לך בהצלחה !!
  • אני עדיין באיחור.. לגבי הביוץ להפך, היה לי כנראה ביוץ מוקדם כי הייתי אצל הרופאה 13 יום לאחר המחזור וכבר היא אמרה לי שאני אחרי הביוץ.
    אני מפחדת להתאכזב עם בדיקת דם כיוון שזה יותר ודאי חחח
  • לא יוצא וודאי מניסיון
    פעמיים יצא לי שלילי ובשלישי חיובי
    תנסי אין לך מה להפסיד ..
    כמה איחור את כבר ?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה