צריכה את דעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מזה כחודשיים אני כרגע נמצאת 5 ימים לפני מחזור
    (שבעזרת ה' לא יגיע) סתם בשביל הסקרנות אני עושה בכל יום בדיקת ביו וכבר יומיים שמופיע לי 2 פסים די דומים בצבעם , האם קרה למישהי ? האם זה בכלל אומר משהו??
    אשמח לתגובות ..
10 תגובות
עמוד 1
  • בדיקת ביוץ**
  • מהסקנותתת ביצעתי בדיקת הריון יצא פס שני חלששש מה אתן אומרות ?
    בבקשה תגיבווו ...צריכה ייעוץץץ מה עושים?זה לא מוקדם מידי?אני 4 ימים לפני איחור
  • למה אף אחת לא מגיבה ?:(
    עשיתי בדיקה נוספת של בלו קליר ויצא פלוס ממש ברור!!
    אבל בעלי עדין חושב שזה מוקדם...
    הייתי שמחה לשמוע בנות שקרה להם וגיל שזה נכון
  • כ
    אומרים שבדיקה של בלו קליר מזהה לפני האיחור כ-4 ימים ..
    אז אם יצא ככה , מגיע לך בשעה טובה ,!!
    מזל טוב ;)
  • תודה על התגובה !התרגשות ובלבול...
    יום ראשון אעשה בדיקת דם כדי להאמין ...
    אעדכן...
    בהצלחה לכולן שנתבשר בבשורות טובותתת
  • למרות שאין הרבה תגובות אבל אני רואה שהרבה קוראות לכן אני אעדכן שאכן ביצעתי בדיקת דם והתשובה חיובית
    מאחלת לכולן מכל הלב להתבשר בבשורה משמחת כזאת !
  • בשעה טובה מזל טובבבב מאמי :) בקרוב אצליייי חחחח
  • בול כמו אצלי השבוע גילתי ככה בדיוק שאני בהיריון כמובן שעשיתי בדיקת דם שיצאה בטא 317 בהצלחה מאממי הריון קל
  • מזללל טוב בובה ,
    הריון תקין וקליל , בעיתו ובזמנו בידייפ מלאות !!
  • גם אני גיליתי לפני שבוע שאני בהריון ... מקווה שהכל בסדר כי אני אחרי הפלה ומאוד לחוצה שיקרה שוב... טפו טפו ששנת 2016 תתחיל ותעבור רק עם בשורות טובות ... ומזל טוב לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה