שאלת השאלות - עגלה בילד ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כך הרבה עגלות
    גרמו לי להשתגע

*בייבי גוגר
    *מאמס אנד פאפס אורבו 2
    *4 moms (עגלה חשמלית שנפתחת בלחיצה על כפתור)
    *פג פרגו דגם ספורטיביו
    *רידר
    *בייבי קאר

עזרתכן??

מחפשת עגלה קלה , נוחה , אמינה
    הודה לכן תשובתכן...
1 תגובות
עמוד 1
  • באמת יש היצע נורא גדול ואפשר ללכת לאיבוד.

קודם כל ציינת פרמטר של משקל
    אז ככה:
    רידר שוקלת: עם אמבטיה: 15.7 ועם הטיולון: 13.6
    מאמס אנד פאפס: אמבטיה: 12 טיולון: 10.3
    פג: אמבטיה: 13.2 ועם הטיולון: 11.3
    גוגר: אמבטיה: 12.7 טיולון: 11.7
    לגבי ה-moms4 תבדקי אני מניחה שהמנגנון סגירה יעשה אותה כבדה יותר.
    כולן ככל שזכור לי אמינות. אז אם משקל הוא מה שחשוב לך אז הייתי הולכת על המאמס אנד פאפס.

במקביל אני מציעה לך גם לחשוב על הנקודות הבאות:
    נוחות הקיפול
    האם יש אפשרות שכיבה מלאה בטיולון
    האם הטיולון מתהפך
    האם יש מתאים גם לסלקל
    איזה אוטו יש לך וגודל הבגז, שלכם? האם זה זה יכנס שם?
    רמת העבירות של העגלה
    ולא פחות חשוב מחיר....

אני רוצה להציע לך גם רעיון שאחרי שני ילדים אני חושבת שאם יהיה לי ילד שלישי איישם.
    בשלושת החודשים הראשונים צריך את האמבטיה (במיוחד אם את יולדת בחורף)
    אח"כ האמבטיה הזו בסופו של דבר סתם תופסת מקום בבית. ועוברים לטיולון שהוא הרבה יותר זול במחיר ובדרך כלל אם תקני עגלת טיולון טובה היא תחזיק לך לכל הילדים.
    אז ההצעה שלי היא כזאת יש חברה שמשכירה עגלות תינוק אפשר להשכיר מהם עגלה עם אמבטיה לשלושת החודשים הראשונים לראות אם העגלה נוחה לך ואח"כ לגשת לחנות ואו לקנות את אותה עגלה רק עם הטיולון (זה בד"כ חצי מחיר) ואם העגלה לא הייתה טובה לך אז בעצם לא עשית חתונה קתולית. את נגשת לחנות. וקונה עגלה לפי הפרמטרים שתלמדי שחשובים לך בתוך פרק הזמן הזה עם התינוק....

לי יש ציק'ו לייט וואי USA ונכון לעכשיו הוא משרת אותנו נאמנה עד כדי כך שהבן שלי בכלל לא היה באמבטיה (הוא נולד באפריל והתחלנו להשתמש בטיולון מיד כשנולד) ואנחנו מאוד מרוצים- והוא עלה 500 ש"ח. הוא הרבה יותר קל מהעגלות שאת מדברת עליהן והתנועה איתו לפחות במרחבים העירוניים בהם אני מסתובבת הרבה יותר נוחה לי מאשר בעגלה שקניתי ב-3000 ש"ח לגדולה שלי....
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה