דימומים וכאבי מחזור שבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי דוקטור הדר.
    אני בשבוע 6.לצערי התחלתי את ההריון עם בטא נמוכה 38 שהכפילה את עצמה כל 48 שעות.היום אני על 961. כבר 5 ימים אני עם דימום לעיתים דם אדום טרי וכאבי מחזור חלשים שלפעמים ממש חזקים. הרופאים בקופת החולים מאוד אדישים ואין להם תשובות לשאלותיי. היתי גם בבית חולים כשהבטא היתה 480 אך לא היה ניתן לראות כלום באולטרסאוד. מה דעתך? על מה היית ממליץ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

דעתי היא שמבלי בדיקה אני לא יכול לתת לך המלצות
    אם כי על פניו השילוב של הבתא הנמוכה, דימומים וכל מה שאת מתארת מלמדים כי ההריון אינו תקין. חשוב להמשיך לעקוב אחר הבתא ולעשות אולטרה-סאונד כדי לוודא של מדובר בהריון חוץ רחמי וכי במידה ואכן ההריון לא תקין, הבתא תתאפס בסופו של דבר

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה