בדיקת דם שלילית לאחר שבוע איחור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

מזה שבוע בדיוק שמאחר לי המחזור, בדיקות הריון ביתיות יצאו שליליות, עשיתי היום בדיקת דם והתוצאה היתה 5> משמע לא הריון.
    יש לציין שהמחזור שלי מאוד מאוד סדיר.

מה אתן אומרות? האם זה סביר? להמתין עוד קצת ולבדוק שוב...? :(
5 תגובות
עמוד 1
  • תגובות.. מישהי?
  • קרה לי בהריון הראשון איחר ב10 ימים. מחזור מדוייק כמו שעון שוייצרי. והבדיקת דם יצאה שלילת. באותו יום קבלתי ובדיוק חודש אחרי נקלטתי ! אמרו לי שהגוף מכין את עצמו להריון...בהצלחה !
  • אני יכולה להגיד לך שהמתנתי חודשיים !
    בלי מחזור ובלי הריון וחוסר ידיעה עצום !!

ובדיקות דם שליליות ובדיקות שתן שליליות ..
    ואחרי חודשיים הופ , בדיקה ביתית חיובית ובדיקת דם גם ..
    התברר שהיה לי ביוץ מאוחר !
    ואת עוד אומרת שיש לך מחזור לא סדיר אז סיכוי שיכול להיות גם .

או שבאמת האיחור גם מלחץ אולי ..
    שיהיה לך בשורות טובות ובהצלחה
  • תודה על תשובותיכן.
    אכן קיבלתי מחזור לאחר 8 ימי איחור (פעם ראשונה שזה קורה לי.. המחזור שלי מדייק כל חודש)
    נקווה ליותר מזל חודש הבא...
  • בהחלט יש מצב שהגוף מכין את עצמו להריון עכשיו.... כבר שמעתי מכמה וכמה מקומות את אותו הניין בדיוק- חודש אחרי- הריון. אמן שיהיה כך אצלך.... כמובן שזה לא אומר כלום וכל אחת שונה אבל תשמרי על חיוביות וקחי בחשבון ביוץ מוקדם או מאוחר (אצלי היה מוקדם וגיליתי את זה רק אחרי שנכנסתי להריון)
    בהצלחה
    מחזיקה אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה