חשיפה בלתי ישירה לגז צחוק בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום. היום הייתי עם בתי בת ה7 בטיפול שיניים כאשר אני בהריון בשבוע 8. בתי עברה טיפול שיניים עם גז צחוק אך מכיוון שהיא פחדה מאוד היא לא הסכימה להתרחק ממני וישבתי איתה בכיסא בו טיפלו בה עם גז צחוק והחזקתי לה את המסיכה. במהלך הטיפול המסיכה לא היתה אטומה לגמרי ויתכן וקצת דלף גז צחוק החוצה. לאחר כעשר דקות אולי קצת יותר כשבתי נרגעה פתחתי חלון והתרחקתי. שאלתי את רופאת השיניים אם זה מסוכן לי ולעובר אך היא אמרה שחשיפה בלתי ישירה וחד פעמית אינה מסוכנת. משום מה אני עדין מאוד לחוצה ורוצה לדעת וחשיפה זו לא סיכנה את העובר אשמח להתייחסות גם של רופא נשים. בברכת ערב טוב ותודה מראש.

zina
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מסכים לגמרי עם רופאת השיניים שלך

דר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה