כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בת 29. אנחנו כבר 7 חודשים מנסים להכנס להריון. המחזור שלי סדיר לרוב והוא אורך 24-26 ימים. בארבעת החודשים האחרונים התחילו לי כ-6 ימים לפני המחזור הפרשות חומות חלשות שמתתחזקות לקראת המחזור. גם אתמול (6 ימים לפני המחזור הבא) התחילו לי ההפרשות. מדוע זה קורה והאם זה משפיע על הכניסה להריון? האם יכול להיות שבכל זאת אני בהריון החודש או שזה בוודאות מצביע על המחזור הקרב?
    תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני יודע מדוע זה קורה - לשם כך צריך לבדוק אותך, לעשות אולטרה-סאונד ובדיקות דם
    כן, זה יכול להשפיע על הכניסה להריון
    יכול להיות את בהריון ויכול להיות שלא, את צריכה לחכות לאיחור במחזור ואז לעשות בדיקת הריון

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה