היי שוב כאן:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקווה שהפעם זה הריון...
    יש לי כאבי חזה בצד ימין חזק כבר יומיים.
    ואתמול היה לי כתם חום ממש קטנטנן.
    אמורה לא לקבל בעוד 11 יום
    מוקדם מידי להבין...מתפללת שזה הריון.
    למרות שמקבלת מחזור תמיד כואב החזה
    אך הפעם ציצי אחד...וכאבי ראש נוראי
    האמת אנו עושים לפני הביוץ ואחרי הביוץ כדי שיהיה לנו בת..לדעתכן זה שטויות?אתן עושות בזמן הביוץ?
4 תגובות
עמוד 1
  • מישו????.
  • יקירה קודם כל אמן ואמן ויהיו בשורות משמחות אבל 11 יום לפני מחזור זה ממש מוקדם... תחושות מרגישים בדרכ אחרי ההשתרשות. אבל כל אחת והגוף שלה ושמעתי סיפורים על בנות שידעו ממש ישר אבל לפי תחושה פנימית. אני מאחלת לך הכי הרבה בהצלחה!!!
  • איך את יודעת מתי הביוץ?
    אנחנו שוכבים כל יום עד המחזור.. סתם כי כיף לנו ?
    ודבר שני- בדרך כלל תופעות של הריון מרגישים רק אחרי שהבטא גבוהה מ500 שזה בערך שבוע 5..
  • היי מישל, האמת שאצלי גם כואב רק ציצי ימין, אני 9 ימים אחרי הביוץ ויש לי מעין זרמים כאלה בבטן התחתונה וכאבי גב. מחזיקה לשתינו אצבעות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה