היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז זאת הפעם הראשונה שאני בהריון... שבוע לא פשוט של הצטננות ובחילות. באולטרסאונד ראו שק הריון. הרופאה העריכה שאני בשבוע 5.. בא לי לצאת לרחוב ולספר לכולם בשבת נספר למשפחות כי כבר אי אפשר להתאפק איך מחזיקים מעמד?? גם אתם סיפרתם בהתחלה?
4 תגובות
עמוד 1
היוש יואו איזה הרגשה טובה זה שיהיה לך במזל טוב ובשעה טובה
אני צריכה התייעצות. כי אני מאוד מאוד לחוצה אני בת 25 ועוד מעט אהיה בת 26 עשיתי בדיקת שקיפות עורפית ויצא לי 3מ" עשיתי בדיקת חלבון ובחישוב של כל הבדיקות יצא לי סיכון מוגבר לתסמונת דאון. אבל בסקירת מערכות מוקדמת הרופא אמר לי שהכל תקין. ובכן בשל ההתוצאות הרופא המליץ לי לעבור דיקור מי שפיר ואני נורא מפחדת מה בדיקה. אני מקווה שמישהו תענה לי כי אני ממש דואגת. תוצאות הבדיקות העידו על 1:387 סיכון מוגבר אני נורא מפחדת ו לא מפסיקה לבכ ו ת
היי חמודה.. מבינה את הלחץ.. אני לא מבינה בזה אז לא אוכל לעזור מעבר ללהציע לך לפנות לפורום אחר שיש כאן להתייעצויות רפואיות. בכל מקרה מקווה שהכל יסתדר.. בינתיים תנסי לחשוב חיובי ואל תבכי :( אני יודעת שיש בדיקת דם שמחליפה את בדיקת מי השפיר. היא אומנם מאד יקרה (בערך 4000 שח) ולא בסל הבריאות אבל אולי זה יתאים לך..