הריון תקיון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    צריכה התייעצות אני קצת לחוצה...
    אני בהריון, לפי המחזור האחרון (7.12) שבוע 6.
    יום ראשון (לפני 5 ימים) יצא לי בבדיקת בטא 13,000 (בבדיקה הקודמת שבוע לפני יצא 500).
    היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד ראשונה אצל רופא וראו שק הריון ושק חלמון אבל עדיין לא ראו דופק..... הרופא אמר שזה תקין וכנראה שהיה ביוץ מאוחר.
    האם זה נראה לכן תקין? עם בטא כזאת גבוהה לא אמורים כבר לשמוע דופק?

תודה מראש :)
2 תגובות
עמוד 1
  • ערב טוב לכולן
    אני צריכה התייעצות. כי אני מאוד מאוד לחוצה
    אני בת 25 ועוד מעט אהיה בת 26
    עשיתי בדיקת שקיפות עורפית ויצא לי 3מ"
    עשיתי בדיקת חלבון ובחישוב של כל הבדיקות יצא לי סיכון מוגבר לתסמונת דאון. אבל בסקירת מערכות מוקדמת הרופא אמר לי שהכל תקין.
    ובכן בשל ההתוצאות הרופא המליץ לי לעבור דיקור מי שפיר ואני נורא מפחדת מה בדיקה. אני מקווה שמישהו תענה לי כי אני ממש דואגת.
    תוצאות הבדיקות העידו על 1:387 סיכון מוגבר
    אני נורא מפחדת ו לא מפסיקה לבכ ו ת
  • עוד שבוע כבר יראו דופק אל תדאגי. דופק רואים בין שבוע 6-8 לא תמיד הבטא קובעת! להרגע הכי חשוב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה