הריון תקיון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    צריכה התייעצות אני קצת לחוצה...
    אני בהריון, לפי המחזור האחרון (7.12) שבוע 6.
    יום ראשון (לפני 5 ימים) יצא לי בבדיקת בטא 13,000 (בבדיקה הקודמת שבוע לפני יצא 500).
    היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד ראשונה אצל רופא וראו שק הריון ושק חלמון אבל עדיין לא ראו דופק..... הרופא אמר שזה תקין וכנראה שהיה ביוץ מאוחר.
    האם זה נראה לכן תקין? עם בטא כזאת גבוהה לא אמורים כבר לשמוע דופק?

תודה מראש :)
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום נעמה ... לי יש בדיוק את אותו מקרה כמו שלך... אני בשבוע ה 6 והיום עשיתי אולטרסאונד ראו שק הריון ללא דופק ... מחר אני עושה גם בדיקת בטא... נקווה לטוב... תגידי הרופאה שלך אמרה שזה נורמלי? שיכול להיות שעד השבוע ה 8 יכול להיות שיהיה דופק? כי אצלי הרופאה אמרה שאמור להיות דופק מהשבוע ה 6 ואני שמעתי אחרת מאנשים אחרים
  • בנות יקרות...
    ראשית לך נעמה,
    באם הבטא שלך נחשבת גבוהה,
    וטרם נצפה דופק יכול להיות שאת נושאת ברחמך תאומים ועל כן הבטא גבוהה.
    לשתיכן אני יכולה לומר את מה שרופא הנשים שלי הסביר לי בהריון האחרון שהיה לי.
    הוא אמר שאמנם הם הולכים לפי תאריך הווסת האחרונה אך הביוץ מתקיים בין היום ה12-14 ולפעמים ביום ה-16 (ביוץ מאוחר) ולכן באם טרם נצפה דופק, אני הייתי ממליצה לעשות בדיקת דם כל יומיים ולראות שהבטא עולה ומכפילה את עצמה ולא חלילה יורדת.
    ואכן,
    בדרך כלל נהוג להמתין עד שבוע 8 בטרם רצים להסיק מסקנות כלשהן
    מאחלת לכן בהצלחה
    והריון קל, ארוך ומשעמם
    ולידה קלה בידיים מלאות ומאושרות
  • היי אלמונית, לי הרופא אמר שזה נורמלי לגמרי וככל הנראה היה ביוץ מאוחר ושאני אחזור לעשות בדיקת אילטרסאונד נוספת (יש לי תור עוד שבוע, אני ממש במתח....). הגיוני מאוד שהיה לי ביוץ מאוחר כי המחזורים האחרונים שלי היו ארוכים במיוחד... אפילו הגיע ל40 יום.
    אותי רק מחליץ הבטא שהייתה מאוד גבוהה... בינתיים לא עשיתי עוד בדיקת בטא....
    מקווה שעוד שבוע כשאהיה אצל הרופא הכל יהיה תקין אני כבר אהיה אמורה להיות בשבוע 8 גם אם היה ביוץ מאוחר...
    מאחלת גם לך שהכל יהיה תקין ויעבור בשלום??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה