מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צריכה לעשות מי שפיר וממש בלחץ לא יודעת איפה לעשות הרופא שלי המליץ לי לעשות בוולפסון אצל פרופ שלו יוסף אבל לא מבטיחים לי יעשה לי שם מישהי עשתה בוולפסון ? שריינתי תור גם במדיקל סנטר פרופ אפלמן חברה מעבודה המליצה לי או שכדאי לעשות בתל השומר או איכילוב או באסותא הרופאים שבהסדר משרד הבריאות שם הם גד בן שיטרית ,פייט גדעון וגלעד רטן אשמח להמלצות דחוף ואיך עבר אצלי זה הריון שלישי איך מסתדרים אחרי עם הילדים הקטנה בת שנתיים וחודשיים עוד רוצה שארים אותה ??
4 תגובות
עמוד 1
  • היי טלי
    אני לא יודעת אם זה עדין רלוונטי, אבל אם את מעוניינת לעשות פרטי, יש את ד"ר אלון שרים שהוא מקבל בתל אביב. בכל מקרה בהצלחה. ד"ר אלון שרים
  • הי,
    אצל מי בחרת לעשות?
  • היי טלי למה הפנו אותך למי שפיר
  • עשיתי בסוף בוולפסון היה מצויין צוות נהדר בגלל שעברתי גיל 35
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה