בת 41.5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו בננות יש פה מישהי בגילי שמנסה להכנס להריון? סתם קצת על עצמי... 3 ילדים בריאים בבית. הפלה עצובה בגלל דופק שפסק לפני 3 שנים ועכשיו שוב מנסים... מחכה לא לקבל את המחזור...
3 תגובות
עמוד 1
  • הי, לא בגילך. אבל מקווה בשבילך בשורות טובות בקרוב!!! הריון תקין וקל!!
  • תודה גאיה. הלוואי והיו עוד כמה בגילי שהיינו יכולות לחוות יחדיו את השלבים האלו..
  • היי , אני בת 42 ויש לי שתי ילדים בבית שניהם מהריון רגיל ותקין. ניסינו בערך שנתיים להכנס להריון טבעי ובסוף נשברתי ועשיתי Ivf. עכשיו אני בהריון מסיבוב ראשון מחכה לראות דופק .
    אחריי גיל 40 הריון טבעי מאוד קשה אבל בהחלט אפשרי אני לא יודעת כמה זמן את מנסה אבל אם עבר יותר משנה ועדיין לא נקלטת הייתי הולכת להתייעץ עם רופא .
    שיהיה לך המון בהצלחה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה