הריון לא מתוכנן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, אני חדשה פה ומעוניינת לשתף..
    קודם כל- אני בהריון!!!!!!!!! (קשה לשמור בבטן אבל אתן לא מכירות אותי אז לא אכפת :))
    נכנסתי להריון כשלקחתי גלולות, ההריון לא היה מתוכנן ואני לא יודעת בכלל מה זה ואיך זה הריון (פעם ראשונה) לא מתווכנן לא אומר לא רצוי, רצינו ילדים בשלב יותר מאוחר אבל אם הוחלט שזה הזמן שלנו אז באהבה
    עשיתי בדיקות דם בטא יצא 2400, הפחד שלי הוא מהאולטראסאונד שיש לי שבוע הבא, מה יהיה אם ההריון מחוץ לרחם? מה הסיכוי להפלה טבעית? מפחדת מזה רצח :(
    ומה עושים עם הסחרחורות? אין לי בחילות משמעותיות אבל הסחרחורות כן
1 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל המון מזל טוב
    תקופת ההריון מלווה בחששות ופחדים כל פעם שעוברים בדיקה מחכים כבר לבדיקה הבאה...
    רק צריך תמיד לקוות לטוב ולחשוב חיובי...
    וב"ה ברגע שמתחילים להרגיש אותם מרגישים קצת יותר בטוחים.
    לגבי הסחרחורות תשתי המון יותר ממה שאת רגילה ותתני לעצמך מנוחה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה